Biografie

Andre M.Groes heeft tot /- 5 jaar geleden een kledingbedrijf gevoerd, dat wereld beroemd was in Nederland,. Een bekend merk “STUKA” werd voor alternatievelingen ontworpen, van Skaters, Punkers, Gothics en Rockers waarbij vooral opviel de vaak kleurrijke ontwerpen.

Toen er binnen zijn familie een bekende kunstenaar kwam was het hek van de dam, hij ontdekte, dat wat je aan creativiteit in kleding kon maken ook op het doek en beelden kun creëren.

Hij is wat je kunt noemen een autodidact die door dagelijkse ervaring en doorzettingsvermogen, een stijl  aan het creëren is die geheel bij hem past, krachtig, fel, gepassioneerd, energiek en kleurig, na een zoektocht van hem, om zijn uitingen een weg te laten gaan, vindt plaats via de vele bekende meesters als, Kandinsky, Picasso, Appel, Miro, Corneille.

Zijn eigen stijl is tenslotte aan het groeien. Momenteel de zgn. “Bilos”stijl heeft de grootste uitlaatklep als het gaat om energie, kleurijkheid, felheid, het ziet ernaar uit dat voorlopig hij zijn weg heeft gevonden, die zijn hart hem ingeeft.

Hij past daarmee perfect in de huidige moderne kleurrijke kunststroming, maar wel met een stevige diepgang, die ook nog iets van kracht en humor in zich heeft.

In ANDREAS-ART kunt u ontwikkelingen volgen en tevens een ruime keuze aan stroom van diverse kunstenaars die mogelijkerwijs aansluiten, in een geheel met zeer ruime keuze aan “Moderne kunst dat veel kleur en een goed gevoel in uw leven brengt”